Majoor-Bussum-voor-glans-met-een-glimlach
Majoor Bussum voor echt duurzame schoonmaak- en leeronderhoudsproducten
Winkelwagen
Search
Close this search box.

Bloem & Tuin Nuenen – Majoor Bussum

Bloem en Tuin 2018 Majoor Bussum Urad en Wiro
Bloem en Tuin 2018 Majoor Bussum Urad en Wiro

Majoor Bussum Urad en Wiro:
Beurs Bloem & Tuin in Nuenen

 

Al de nodige jaren hebben wij “Majoor Bussum Urad en Wiro” deelgenomen aan de mooie en Europees gezien de grootste buitenbeurs gehouden op het landgoed Gulbergen bij Nuenen.

Met mooie thema’s zoals Buiten genieten, Buitenleven & Tuininspiratie voor het hele gezin wat te zien en te doen in een schitterende ambiance !

Majoor Bussum stond daar met haar producten van Wiro Reinigers.

Wiro Reinigers zoals de biologische Universele Reinigingssteen voor het reinigen, polijsten en beschermen van alle gladde materialen in en om het huis zoals het schoonmaken van de tuinmeubelen, natuursteen en voor het onderhoud van de teakmeubelen onze Wiro Onderhoud olie.

Daarnaast is Wiro bio poetssteen ook professioneel inzetbaar op trespa dakranden van het huis of tuinhuis en schuur, kunststof kozijnen, rolluiken e.d. en op roestvrijstaal.

Bloem en Tuin 2020 Majoor Bussum Urad en Wiro

Een kleine impressie

Bloem en Tuin 2018 Majoor Bussum Urad en Wiro
Bloem en Tuin 2018 Majoor Bussum Urad en Wiro

Door de corona periode lagen de beurzen stil en hebben wij de zaken online verder ontwikkeld en voortgezet om onze klanten zo goed mogelijk en vlot te kunnen bedienen.

Vandaar dat je sindsdien je gewenste producten van Wiro en Urad gemakkelijk en snel online kunt bestellen of nabestellen via onze webshop onder het motto: “shoppen zonder sjouwen”.

Geeft weer tijd en ruimte om nog meer mooie kramen en stands te bekijken plus leuke ideetjes op te doen voor de tuin en alles wat daarmee te maken heeft.

Heb je vragen of wil je nader overleggen met ons, dan horen wij graag van je, Hetty & Fulco.

Tot gauw!

 

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Chat met Majoor Bussum
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?