Vieze afzuigkap schoonmaken

Dit gebruik je ervoor !

Als je je afzuigkap hiermee gaat schoonmaken, geeft het gegarandeerd een mooi glanzend resultaat ! Denk daarbij ook aan het rooster afzuigkap schoonmaken rvs !

Iedere dag haal je er wel een doekje overheen maar hem even een goede schoonmaakbeurt geven; dat doen wij eigenlijk veel te weinig.
Niet alleen kost het een hoop tijd, maar het vet is vaak lastig te verwijderen en het resultaat is niet om over naar huis te schrijven.

Wij hebben echter een makkelijke en duurzame schoonmaak oplossing voor je vieze, vette afzuigkap!

Voor de modellen met een verwisselbaar filter is het een kwestie van de oude filter eruit en een nieuwe erin.

Voor degene met vaste (koolstof) filters zijn er óók makkelijke oplossingen. Wat je nodig hebt om je vaste (koolstof) filters schoon te maken is een bak met heet water waarin je 4 flinke eetlepels baking-soda oplost en leg het filter een half uurtje te weken in deze oplossing. Hierna kun je het vet er zo vanaf nemen.

Daarnaast zijn er overigens ook veel vaste filters veelal gemaakt van aluminium, die je zo in de afwasmachine kunt zetten !

Onderkant afzuigkap rvs schoongemaakt

Onderkant rvs afzuigkap schoon met 100 % Biologische WiroZeepsteen

Bestel nu Wirozeepsteen

Afzuigkap en vetroosters schoonmaken met Wiro poetssteen. Ondertussen kun je de rest van de afzuigkap schoonmaken

afzuigkap rvs met rondje al schoongemaakt met WiroZeepsteen

Stukje gedaan met Wiro poetssteen om het verschil goed te zien op de vieze afzuigkap van rvs

Stukje gedaan met Wiro poetssteen om het verschil goed te zien op de vieze afzuigkap van rvs.
Een super tip voor het duurzaam schoonmaken van je roestvrijstalen afzuigkap is de WiroZeepsteen, de universele witte poetssteen van Wiro.

Gebruik dit middel op je roestvrijstalen afzuigkap, maar ook op metaal of kunststof kappen.

Door middel van de bijgeleverde spons kun je zonder al teveel moeite het vet verwijderen en tevens zorgen voor een goede bescherming van het materiaal waardoor de kap langer mooi blijft.
Het voordeel is dat er geen strepen of vette waas achterblijft.

schone rvs afzuigkap

RVS afzuigkap helemaal schoongemaakt met Wiro poetssteen

Rvs afzuigkap helemaal schoongemaakt met Wiro poetssteen. De Wiro poetssteen is gemaakt van groene zeep, pijpaarde en plantaardige vetten, gif-en zuurvrij. Het is een 100 % biologisch en duurzaam schoonmaakmiddel wat ook super zuinig in het gebruik is.
Deze ingrediënten van de poetssteen zijn gemengd, geperst & gedroogd en vormen daardoor een harde witte steen.

Door met een vochtige spons over deze steen te wrijven kun je er wat vanaf halen en door vervolgens in de spons te knijpen vormt zich sop. Hiermee kun je de afzuigkap schoonmaken, wanneer je het witte sop eraf haalt met een doekje met schoon koud water en daarna de afzuigkap afdroogt met bv een schone theedoek, is de kap streeploos en glanzend schoon.

Zo is het onderhoud van je afzuigkap snel en gemakkelijk gedaan .

Bestel nu Wirozeepsteen

4 reacties op “Afzuigkap schoonmaken

 1. w v etten zegt:

  de beste tip die ik kan geven is: je moet het gewoon niet zover laten komen! 😉
  Als je elke week de (buitenkant) van de afzuigkap schoonmaakt, je oven na gebruik even checked en schoonmaakt en je douche standaard uitdroogt nah et douchen , hoef je daarna tussen door nauwelijks meer (zooo grondig) schoon te maken. En kun je altijd genieten van een fris en schone uitstraling van je huis

 2. Frances zegt:

  Goedemorgen,
  Helpt die steen ook voor roestvrijstalen fornuisplaten en dan bedoel ik rondom de branders (bruin ingebrand en niet meer schoon te maken bruine aanslag?

  • Fulco Majoor Bussum zegt:

   Goedendag, WiroZeepsteen is zeker ook geschikt voor onderhoud van roestvrijstalen fornuisplaten. In hoeverre u succes zult hebben bij het schoonmaken van de bruine aanslag is afhankelijk van de graad van inbranding in het rvs materiaal. Herhalen en geduld betrachten zal in ieder geval een stevige verbetering geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Chat met Majoor Bussum
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?