Majoor-Bussum-voor-glans-met-een-glimlach
Majoor Bussum voor echt duurzame schoonmaak- en leeronderhoudsproducten
Winkelwagen
Search
Close this search box.

Leren autostoelen onderhoud

leer-van-cabrio-perfect-voor-urad-combikit-xxl-vr-leren-autostoelen

Urad onderhoud & reinigingskit voor leren autostoelen:

Voor mijn E36 cabrio met lederen bekleding ben ik lang op zoek geweest naar een leren autostoelen onderhoud pakket dat volledig aan mijn wensen tegemoet zou komen.

Kortom leren autostoelen onderhoud, dus een leerbehandeling voor mijn auto, die naast het leer autostoel schoonmaken tevens het leer van de autostoelen goed onderhoud zal geven.

BMW-klant-na-opknapbeurt-met-de-combikit-vr-leren-autostoelen
Tevreden BMW-klant-na-opknapbeurt-met-de-combikit-vr-leren-autostoelen


Instapschade aan de bestuurdersstoel is een veel voorkomend probleem bij auto’s op deze leeftijd en aangezien mijn exemplaar hier nog geen last van heeft, wilde ik dat natuurlijk graag zo houden.

Na diverse populaire middelen gebruikt te hebben die niet volledig aan mijn eisen voldeden, wilde ik daar toch eens van afwijken.

Mijn zoektocht op het web bracht mij daardoor bij het merk Urad.


Niet vanwege ervaringen van andere autoliefhebbers, maar door alle enthousiaste reacties van gebruikers die Urad leeronderhoud voor andere doeleinden gebruikten zoals schoenen, tassen, jassen en bankstellen.

Dit moest dan wel een merk zijn met enorm veel kennis op gebied van lederonderhoud en voor mijn doel: “Mijn auto leer behandelen”.

De importeur voor Urad bleek Firma Majoor uit Bussum


Voor mijn project totale leerbehandeling auto en dan met name autoleer schoonmaken en auto leer behandelen bleken zij gewoon over een complete kit voor leren autostoelen te beschikken!

Dus heb ik meteen een bestelling geplaatst. Die werd keurig en op tijd bezorgd.
Bij het openen van de doos viel mij meteen op dat dit niet een merk is wat het van opsmuk en gekke flitsende verpakkingen moet hebben, maar verder wel gewoon degelijk oogt.

De inhoud van deze combikit voor leren autostoelen bestaat uit een tweetal spuitflacons, twee sponsjes en twee speciale poetsdoeken.
Met ook een gebruiksaanwijzing in vier talen bijgevoegd.

Lederen bekleding auto schoonmaken:


Zoals de omschrijving al aangeeft is de flacon met de leershampoo in combinatie met de groene spons en groene poetsdoek voor het autoleer schoonmaken en de flacon leeronderhoud met witte spons en witte poetsdoek voor het aansluitende onderhoud van het leer.Ik heb er in het weekend mijn tijd voor genomen om de behandeling geheel volgens beschrijving uit te voeren en het resultaat was echt boven verwachting.
 
Niet alleen het leer schoonmaken auto werkte super en gaf de stoelen weer de oorspronkelijke kleurstelling en looks terug;

De leren bekleding auto schoonmaken was ook een redelijk gemakkelijke klus eigenlijk;


De vervolgstappen  leren autostoelen onderhoud waren echt verbluffend


Het onderhoudsmiddel Reset trekt volledig in het leer, waardoor het weer "vol" en soepel oogt en aanvoelt.
Hier word ik als liefhebber echt heel erg gelukkig van !

Ik weet zeker dat dit bij periodiek gebruik de levensduur van mijn bekleding enorm zal gaan verlengen en daarnaast het leder in de auto vanaf nu gewoon in show staat houdt.

Ik ben blij dat ik ben afgeweken van de standaard merken en een echte specialist in lederonderhoud heb gevonden, echt een super product dat ik iedereen wil aanbevelen!

Bedankt Urad en Firma Majoor !         
P.W. te B.BMW-klant-na-opknapbeurt-met-de-combikit-vr-leren-autostoelen
Zeer tevreden BMW-klant-na-opknapbeurt-met-de-combikit-vr-leren-autostoelen-van-Urad


Schitterend resultaat. Het leer is weer helemaal schoon en goed onderhouden.

Klaar voor nieuwe avonturen en ritjes.
Top!

 Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Chat met Majoor Bussum
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?