Firma Majoor Bussum

Hetty
Eigenaar

Al meer dan 20 jaar is Hetty actief bij Majoor Bussum. Zij behartigt de beursverkoop- activiteiten in Nederland. Demonstreert ook zelf op de consumentenbeurzen met Urad en Wiro.

 

Daarnaast verricht zij de administratieve- en financiële aangelegenheden binnen onze organisatie.

Fulco
EIGENAAR

Ruim 20 jaar is Fulco actief bij Majoor Bussum. Houdt zich bezig met de
verkoopactiviteiten groothandel binnen- en buitenland en e-tail.

 

Daarnaast heeft hij de IT zaken binnen de organisatie onder zijn hoede.
Zaken zoals de website en webshops, social media accounts en de
online marketing.

OVER ONS MAJOOR BUSSUM URAD EN WIRO

Wij importeren sinds de jaren 50 de Urad N2 zelfglanzende leercrême ( zelfglans zonder uitborstelen ! ) in Nederland. Daarna zijn wij gestart met verkoop naar andere landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, BeNeLux en Polen.

In de loop van de tijd zijn er in het assortiment andere leeronderhoudsmiddelen bijgekomen. Daardoor kunnen wij je nu een compleet leeronderhoud pakket van Urad.

Ook importeren wij van Majoor Bussum, sinds de jaren 90 de Wiro Universele Reinigingssteen ( ook vaak WiroZeepsteen, -poetssteen,- schoonmaaksteen, -witte steen of universal reiniger genoemd ).

Ook deze is daarna verder gebreid met andere onderhoudsproducten, zoals Wiro-Uniclean (een vloeibare reiniger) en de Wiro-Onderhoud Olie, nu  samen onder de noemer: Wiro reinigers.

Het zoeken en vinden van deze producten is steeds gedaan vanuit de gedachte: “Wat vinden wijzelf als klant handig, gemakkelijk, is snel en heeft een hoge kwaliteit”.

Kortom producten geselecteerd op natuurlijke ingrediënten, hoogwaardige kwaliteit en toepassingsgemak. Alles voor glans met een glimlach als klant, voor de klant, ook na de verkoop!

Urad Leeronderhoudsproducten

Urad N2 Zelfglanzende leercrême:
Urad N2 is een zelfglanzende leercrême. Gemaakt van bijenwas, plantextracten en carnabau olie. Begonnen als kleurloos ( makkelijk 1 pot voor alle kleuren leer ), maar intussen ook in diverse kleurtoevoegingen voor meer kleurdekking als je dat wil.

De carnabau olie, reinigt het leer en beschermt het tegen uitdrogen en verkleuren. Daarnaast geven de bijenwas en de gebruikte plantextracten het leer de mooie diepe glans.

Het onderhouden van leren producten met Urad N2 is bijzonder gebruiksvriendelijk.
Bovendien hoef je deze leercrême, alleen maar dun op te brengen en uitwrijven is niet meer nodig !

Eerst even in laten drogen, waarna Urad ook snel in het leer trekt. Daarbij geeft het voeding aan het leer en een mooie glans. Tevens is Urad N2 zuinig in gebruik.

Uitbreiding van het leeronderhoud assortiment heeft in jaren daarna ook hier plaatsgevonden.
Daardoor is inmiddels een compleet leeronderhoudsmiddelen assortiment ontstaan.

Een assortiment met:
-een suède spray neutraal en in div. kleurtjes
-een waterproof spray
-een speciale Oily Nubuckcrême
-een leerverzachter Tenderly
-een leerreinigende spray (Urad Leershampoo).

Maar ook speciale zooltjes voor in het schoeisel en wat te denken van 3 complete combinatie leeronderhoud pakketten !.

In 2017 is onze leerverf in drie kleuren. (donker- en lichtbruin plus beige/maronne) toegevoegd.

Sinds eind 2019 heeft ook Urad Paard, naast de neutrale harnachementscrême een aanvulling gekregen met de Urad ZadelZeep !.

Heeft u vragen? Volg dan deze link naar onze contactpagina

Wiro Biologische reiniger

Wiro Universele Reinigingssteen / WiroZeepsteen:
WiroZeepsteen, onze universele reinigingssteen (wordt al sinds 1948 zo gemaakt) is toepasbaar op alle gladde oppervlakken. Maar ook oppervlakken waar vocht op komt.
Deze witte steen gemaakt van zuivere groene zeep, pijpaarde en glycerine, kortom puur natuurlijk.

Verder worden deze natuurlijke bestanddelen met plantaardige vetten samengeperst. Daarna gedroogd en zo tenslotte gevormd tot een harde witte steen.
Daarom is deze uitgeharde zeepsteen ook zeer spaarzaam in het gebruik. WiroZeepsteen is gifvrij, zuurvrij en fosfaatvrij !

Wiro heeft inmiddels nieuwe producten toegevoegd, zoals de Wiro Uni-Clean en de Wiro Onderhoud olie.

De Wiro Uni-Clean is een vloeibare reiniger met een frisse grapefruit geur. In het bijzonder voor het reinigen van vlekken en strepen uit vloerbedekking, meubelstof en kleurecht textiel.
Daarbij zorgt het nu gratis erbij geleverde pompje voor een schuimende toepassing waarmee ook handig en snel nare schoonmaakklusjes kunnen worden opgepakt.
Uitermate praktisch en vlot inzetbaar (staat klaar in keukenkastje) en de vlotte en schuimende werking (dus minder nat werken) heeft inmiddels vele enthousiaste en leuke reacties opgeleverd.

De Wiro Onderhoudsolie is voor hout, kunststof en metaal en tevens een olie met een oppervlaktebescherming.

Vanwege de prettige en inmiddels lange samenwerking zijn wij bovendien voor beide productlijnen importeur voor de Benelux, U.K. en Polen.

Samen met de fabrikanten streven wij er continue naar, om de Urad & Wiro producten ook zo duurzaam en verantwoord mogelijk te blijven produceren.
Daarnaast deze mooie producten aan te kunnen bieden tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Heeft u vragen voor onze klantenservice ? Volg dan deze link. 

-4%
-27%
-50%
-4%
-13%
-17%
-33%
-33%
-33%
-11%
-20%
-17%