Majoor-Bussum-voor-glans-met-een-glimlach
Majoor Bussum voor echt duurzame schoonmaak- en leeronderhoudsproducten
Winkelwagen
Search
Close this search box.

Wit leren bankstel schoonmaken

Wit leren bankstel schoonmaken
Wit leren bankstel schoonmaken

Wit leren bankstel schoonmaken met het voordelige combinatie pakket van leerreiniger en urad leercreme.
Hieronder rechts al gedaan, links nog niet !

Wit-leren-bankstel-schoonmaken-met-leershampoo

 

 

Wit-leren-bankstel-schoonmaken-met-leerreiniger

 

 

 

Wit leren bankstel plus leren stoelen schoonmaken en onderhoud geven:

Een wit leren bank schoonmaken, wit leren bankstel of wit lederen stoelen reinigen en tevens goed leeronderhoud geven.
Evenals alle leren meubelen in lichte kleuren zoals gebroken wit, grijs en geel, maar ook licht bruin en beige. Al die kleuren zijn moeilijk te onderhouden. Wanneer het bankstel nog nieuw is, is het leer dusdanig zacht dat vuil en vet geen grip krijgen.

Maar net zoals met je eigen huid wanneer je er niet goed voor zorgt, zal de kleur vervagen. Vlekjes en vet zullen dan zichtbaar worden. Vergelijk het bijvoorbeeld met wanneer je zelf niet voldoende drinkt en je huid niet verzorgd met creme, voedende douchegel of zeep; Zal je huid verouderen, gaan rimpelen en verkleuren.

Om te voorkomen dat je mooie wit leren bankstel,bank of stoelen maar natuurlijk ook de andere bovengenoemde kleuren vlekkerig worden, gaan verkleuren of gaan craqueleren (breken, soort krasjes
in het leer) zul je voor een goed onderhoud moeten zorgen.


Stappenplan voor onderhoud leren bankstel:

TEN EERSTE, gebruik voor een witte leren bank schoonmaken en de dagelijkse reiniging, lauw water met een zachte doek.

TEN TWEEDE, geef je witte leer tenminste twee keer per jaar een goede schoonmaakbeurt, bijvoorbeeld met een goede leerreiniger.

Je kunt hiervoor bijvoorbeeld de leerreiniger van Urad gebruiken. Deze Italiaanse leerreiniger is zacht voor alle leersoorten en makkelijk en snel in het gebruik.

Ook verwijderd deze leerreiniger shampoo de blauwe verkleuring welke ontstaat door het afgeven van bijvoorbeeld het blauw van spijkerbroeken op wit en lichtgekleurd leer

TEN DERDE, zorg voor voldoende voeding. Er zijn talloze leeronderhoudsmiddelen te verkrijgen. Vaak zijn deze duur, chemisch en niet zo zuinig. Ook zijn er vele welke je in moet smeren en daarna goed uit moet wrijven om afgeven te voorkomen.
Wonderolie wordt ook veel gebruikt maar weet wel, dat dit veel werk is om te zorgen dat er geen vet achterblijft waardoor er vlekken op je kleding kunnen ontstaan.

Voor het onderhoud en goede voeding van het leer kun je de Urad leercreme gebruiken. Deze hoef je slechts met draaiende beweging in te masseren en…. uitwrijven of uitborstelen is niet nodig!
Tips onderhoud leren bankstel:

Een goede tip is om naast de Urad leerreiniger ook de neutrale Urad leercreme te gebruiken.
Deze hoef je namelijk niet uit te poetsen, wanneer je deze creme opbrengt met het bijgeleverde sponsje en goed met draaiende bewegingen in masseert, hoef je het ook hier niet uit te poetsen.

Dit scheelt namelijk veel tijd en energie! Lijkt het je wat, als product combinatie? Pak dan dit Urad combi-voordeel mee van deze producten bij elkaar!

Heb je geen van de genoemde kleuren bankstel of stoelen dan kun je uiteraard de genoemde producten ook gebruiken voor alle andere kleuren. Ze zijn namelijk niet alleen geschikt voor alle kleuren, maar ook voor alle leren artikelen zoals bijvoorbeeld schoenen, tassen en jassen.

Een combinatie van schoonmaken en onderhouden van je leren bank en leren stoelen, wel zo makkelijk.

Urad Leerreiniger 250 ml. om schoon te maken + Urad leercreme voor het onderhoud en de glans.

Gemakkelijk samen als combinatie te bestellen 

TIP: Combineer producten. Bestel samen met je buren of vriend, vriendin. Laat dan naar één adres komen en bespaar de verzendkosten.

 

JA, IK WIL MEER WETEN OVER DEZE MOOIE COMBI LEERONDERHOUD 

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Chat met Majoor Bussum
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?