Wij vragen onze klanten altijd om korte reviews / beoordelingen na een bestelling. Beoordelingen met betrekking tot onze klantbehandeling, de levering en de beantwoording van vragen en opmerkingen.

Daarnaast horen wij ook graag of men tevreden is over de wijze van bestelling via onze webshop en de afhandeling van de bestelling in al haar facetten netjes, vlot en ordentelijk is verlopen zoals het ook hoort.

Dit alles om te kunnen corrigeren waar het mis gaat of niet geheel naar behoren is verlopen.
Daardoor het te kunnen onderzoeken en de betreffende klant na onderzoek en navraag, van een correcte uitleg en antwoord te kunnen voorzien.

Alles in de geest van een behandelen van klanten zoals wijzelf ook behandeld willen worden. Dus gemakkelijk en snel naar behoren.

Reviews Majoor Bussum Urad en Wiro
In het verleden vermeldde wij deze testimonials altijd op onze website zodat andere klanten deze door konden lezen en zo en goed beeld kregen van ons bedrijf en de wijze waarop wij klanten willen behandelen.

Net zoals wijzelf ook behandeld willen worden. Correct, snel en hulpvaardig.
Inmiddels zijn wij gewijzigd van webshop en wordt deze regelmatig aangepast aan de tijd en nieuwe ontwikkelingen, dus ook wat betreft testimonials (beoordelingen of ook veel reviews genoemd).

Zoals bijvoorbeeld bij het betreffende artikel kun je reviews plaatsen of
misschien makkelijker voor je? Ga naar onze Google informatie Majoor Bussum Urad en Wiro. Plaats daar gerust een review.
Zou geweldig van je zijn, dus graag !

Wij werken sinds enkele jaren alweer samen met het bedrijf Feedback Company en zodoende kun je ook door middel van onderstaande
link gemakkelijk doorklikken en alle beoordelingen over ons en ons bedrijf, de wijze van handelen, etcetera daar vinden en nalezen.

Mochten er nog vragen bij je leven waar je graag antwoord op wilt hebben, aarzel dan niet en benader ons gewoon via chat,
mail of telefoon en wij zullen je graag van antwoord voorzien.

Of kijk voor onze blog met leuke tips e.d. op onze blog pagina

Volg onderstaande link voor alle reviews (beoordelingen) over ons Majoor Bussum (klik op afbeelding helemaal rechts onderaan deze pagina):