Kalkaanslag in toilet schoonmaken

Kalkaanslag in toilet schoonmaken

Kalkaanslag in toilet schoonmaken:

In elke wc staat een laagje water welke er direct ook voor zorgt dat er makkelijk een laagje kalk ontstaat. Dit is haast niet te voorkomen en helaas ook lastig schoon te maken (zie foto hieronder met kalkvlekken en kalkkringen in de toiletpot. 

kalkaanslag in toilet schoonmaken

kalkaanslag in toilet schoonmaken

De kalk laten zitten zorgt voor een steeds dikkere laag welke in de meest extreme gevallen zelfs niet meer te verwijderen is of het toilet kan verstoppen. Voorkom dit soort nare situaties, door regelmatig kalk te verwijderen uit het toilet.  

Wat is “de beste manier” om kalk uit de WC pot weg te krijgen?

Als je gebruik maakt van Wiro poetssteen om je toilet te reinigen, wordt dit gelukkig al een stuk eenvoudiger.  De Wiro Universele Reinigingssteen ook wel vaak WiroZeepsteen of Wiro witte steen genoemd,  is keihard en daardoor super zuinig in gebruik

Wil jij ook die kalkplekken als kalkkringen uit de toiletpot weg te krijgen?Ga dan als volgt met Wiro poetssteen aan de slag:

– Laat de WiroZeepsteen op de spons goed schuimen en sop hiermee uw toilet.- Smeer de hardnekkige strepen goed aan en laat desnoods een nachtje intrekken. – Boen daarna stevig met een toiletborstel en spoel het toilet door ( dat kan geen kwaad voor het milieu, WiroZeepsteen is 100% biologisch !). – Je verwijdert niet alleen de hardnekkige kalk, maar de Wiro zorgt tevens voor een  mooie beschermlaag ter voorkoming van nieuwe aanslag.    (zie foto hieronder!)

kalkaanslag in toilet schoonmaken

Toilet weer schoon na toepassing Wiro poetssteen

Vraag:Heb jij Wiro poetssteen al eens toegepast op jouw toiletpot of ander sanitair thuis of op het werk ?

Wat is jouw ervaring daarmee ?Geef die hieronder aan in een reactie ook leuk voor anderen als informatie !|Daarnaast zijn wij uiteraard ook zeer benieuwd naar jouw ervaringen !

WiroZeepsteen voor en na toepassing op toilet

WiroZeepsteen voor en na toepassing op toilet

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Chat met Majoor Bussum
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?