Huishoudbeurs – Majoor Bussum Urad en Wiro

Majoor Bussum Urad en Wiro en de Huishoudbeurs in Amsterdam RAI

Sinds begin jaren zestig al demonstreerde Majoor Bussum Urad en Wiro  de Urad Leeronderhoud zoals de bekende zelfglanzende leercreme Urad N2 en de echt duurzame en 100% biologische bio poetssteen van Wiro Reinigers
( Wiro Zeepsteen ) aan ons publiek.

Inmiddels zijn beide productgroepen van Urad Leeronderhoud en Wiro Reinigers enorm uitgebreid en kan men ons ook gemakkelijk vinden op het internet via onze shop op webshop MajoorBussum Urad en Wiro

Gedurende al die jaren van demonstreren in NL, BE, DE en UK hebben wij een mooi grote, fijne en trouwe klantenkring opgebouwd in Nederland en België.

Inmiddels ook actief op de social media kanalen en zo houden wij op die manier ook het contact met onze klanten levendig en informatief.

MajoorBussum Urad en Wiro is ook gemakkelijk te vinden op social media

Men kan aldaar voor tips over producten, vragen over toepassingen en advies bij schoonmaak- en leeronderhoud ergernissen bij ons terecht via de site, whatsapp, telefoon of email.

Wij helpen u graag 

 

MajoorBussum op de Huishoudbeurs

 

Wiro Universele Reinigingssteen heeft ook vele trouwe gebruik(st)ers opgedaan op de Huishoudbeurs. 

De Huishoudbeurs is de beurs op gebied van het huishouden met leuke nieuwtjes, snufjes en aanbiedingen. Met een mooi aanbod van producten en presentatie, terrassen, workshops en modeshows kortom alle ingrediënten voor een lekker dagje weg met vriendinnen !

Veel trouwe klanten zoeken ons op en nemen dan weer Wiro en Urad mee om de combinatie van shoppen en aangenaam verpozen te combineren. Op deze manier kan men gemakkelijk de bijna leeg zijnde pot Urad zelfglanzende leer creme N2 of Wiro Bio poetssteen weer vervangen. 

Wiro zeepsteen,, onze 100 % biologische witte en keiharde (dus superzuinige) poetssteen van Wiro is bekend om zijn duurzame manier van schoonmaken van alle gladde materialen en oppervlakken thuis en op het werk.

Geschikt voor het hele huis van de keuken tot de badkamer. Dat is ecologisch schoonmaken, zonder gif, zonder zuren en zonder fosfaten.

Intussen hebben wij het Wiro assortiment uitgebreid met de Wiro Uni-Clean onze vloeibare reiniger met het gratis schuimflacon ( ideaal shamporellen van vlekken uit kleding en bekleding ) en de Wiro Onderhoudsolie voor hout, kunststof en metaal .

Bovendien zijn ook deze Wiro producten zeer duurzaam en van een hoge kwaliteit zoals men van ons al die jaren kent.

 

 

Koop hier online wiro zeepsteen

 


Naast de Wiro producten zijn ook de Urad leeronderhoud middelen graag gezien op de Huishoudbeurs bij Majoor Bussum.

 

Urad uit Italië is al sinds de jaren zestig een graag geziene gast op de Huishoudbeurs.

Het zien van de pot van Urad leercreme is voor vele een nostalgisch momentje.
De kwaliteit en uitstraling al zoveel jaren gekend.

De uitermate gemakkelijke manier van leeronderhoud met als resultaat voeding aan het leer en een topglans zonder uitborstelen, naast het superzuinige karakter in het gebruik ( hoe minder je gebruikt hoe beter het resultaat; Hoe langer je ook met de pot leercreme zult doen ).

Vroeger werd deze makkelijke schoenpoets namelijk veel gebruikt voor het poetsen van de zondagse schoenen, iets wat tegenwoordig weinig meer wordt gedaan. Zondagse schoenen en kleding zijn niet meer van deze tijd.

Toch wordt de Urad nog altijd veel gebruikt voor het poetsen van glad leren laarzen, schoenen, leren jas en tas.

Bovendien is de Urad leercreme zeer geschikt voor het onderhoud van leren meubels, zowel voor stoelen als ook het bankstel. Daarnaast is het gemakkelijk, alleen dun insmeren en niet uitborstelen !

Er is nog een reden waarom deze ledercreme neutraal zo populair is, het is namelijk neutraal van kleur zodat je de ledercreme neutraal op alle kleuren kunt gebruiken.

Toch liever schoenpoets in kleur? Kan ook hoor 🙂

Wil je toch liever een dekkende kleur opbrengen, dan heeft de Urad ook meerdere kleuren schoenpoets en ledercreme in het assortiment naast de neutrale leercreme. Kleurtoevoegingen zijn er in zwart, donkerbruin, lichtbruin, groen, rood, blauw en wit.

Daarnaast zijn ook zeer gewild de Urad leeronderhoud middelen voor Nubuck en Suede alsmede onze topper de Urad leershampoo (leerreiniger) en de Tenderly leerverzachter verkrijgbaar.

Kijk vrijblijvend eens rond in onze webshop en lees ook onze blog artikelen eens door voor schoonmaak tips en leeronderhoud tips !

Wil je je eerst oriënteren door middel van enkele reviews over onze producten?
Klik dan hier !

Benieuwd naar onze video’s van onze producten, toepassingen en product demonstraties? Kijk dan hier voor deze productvideos-urad-en-wiro

Heb je door alle informatie vragen? Klik dan hier en laat het ons weten, dan reageren wij zo spoedig mogelijk !

MajoorBussum - Huishoudbeurs - Urad en Wiro
Koop online Urad zelfglanzende leercreme
Geen tijd voor de huishoudbeurs dit jaar

 


Voor glans met een glimlach ? Majoor Bussum Urad en Wiro !

Na vele tientallen jaren te hebben deelgenomen aan de Huishoudbeurs is het ook door de corona jaren tijd geworden meer aandacht op online te vestigen en minder op beursdemonstraties, vandaar mocht je ons dus hebben gemist op de Huishoudbeurs met Urad Leeronderhoud en Wiro Reinigers, dan kan dat kloppen en nodigen wij je graag uit om eens een kijkje te nemen op onze website met webshop en blog met vele tips, adviezen en productinformatie plus schoonmaak tips.

Heb je daarnaast nog schoonmaak en onderhoud ergernissen op huishoudelijk gebied, waar je graag vanaf wil en advies over wilt hebben?
Dan horen wij het graag van je !

Mocht je daarnaast graag regelmatig (maar niet teveel ) op de hoogte gehouden willen worden van leuke tips, mooie aanbiedingen en een eerste 10% korting bij inschrijving van onze Majoor VIP Club, dan kan dit hier en van harte welkom!

Bestel makkelijk wirozeepsteen en uradleercreme online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Chat met Majoor Bussum
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?