Kookplaat weer schoon en glanzend maken. Ook keramisch, rvs

Inhoudsopgave kookplaat weer schoon:

Voor alle kookplaten. Kookplaat helemaal glad of met pannendragers (bv. gietijzer of aluminium), van keramische glas of gemaakt van roestvrijstaal. Welke kookplaat je ook hebt, gas op glas, elektrisch keramisch of een inductie kookplaat, het maakt niet uit.Dit stappenplan is ook voor jou een uitkomst om ook jouw keramische kookplaat weer schoon en glanzend te krijgen !Kookplaat helemaal glad of met pannendragers (bv. gietijzer of aluminium), van keramische glas of roestvrijstaal.Dus zoals daarnet al gezegd, welke plaat je ook hebt, het maakt niet uit !. Dit stappenplan is ook voor jou een uitkomst ! INTRO: Ken je die mooie glimmende kookplaten als je een nieuwe keuken gaat uitzoeken ?Keuze genoeg uit kookplaten zoals rvs platen, keramische  glas platen bv. met gietijzeren pannendragers erop (zie foto), helemaal glad ofwel met tiptoetsen. Gas, elektrisch en inductie. Zoals gezegd ze zijn er in alle soorten en maten. Vervolgens kies je dan de kookplaat bij je keuken vanuit een schitterende uitstalling in een glanzende keuken-toonzaal. Welke kookplaat heb jij op het oog? Of ga je liever voor inductie….. Net aangeschaft, ben je nog niet bekend met de ergernis van vlekken en vingerafdrukken plus dan de eventuele aangekoekte etensresten op de ooit schone en glanzende kookplaat. Vooral ook met de mooie verlichting van de afzuigkap erboven, zie je snel de aanslag, vlekken, vingerafdrukken en etensresten. Komt het je bekend voor ? Keuken aan kant, de vaat gedaan of in de vaatwasmachine gezet, valt je oog op die naar vlekkerige en streperige kookplaat. Een lastig en steeds terugkerende ergernis, maar hoe krijgen wij de kookplaat weer schoon en glanzend?

Volg dit stappenplan  “Hoe de kookplaat schoon en glanzend maken !”. Maak het jezelf gemakkelijk en ook nog op milieuvriendelijke wijze !

Kort samengevat zal dit het resultaat zijn:  “Glans op jouw kookplaat en een glimlach op je gezicht” ! Kookplaat schoonmaken. Keramisch, inductie, gas op glas, je maakt het schoon met WiroZeepsteen Kookplaat schoonmaken. Keramisch, inductie, gas op glas, je maakt het allemaal schoon met WiroZeepsteen

WiroZeepsteen is uiteraard ook geschikt voor het onderhoud van je roestvrij stalen kookplaat,je rvs fornuis, de rvs koelkast en voor rvs afzuigkap schoonmaken.  Maar denk ook even aan je oven .

STAPPENPLAN:

-A- Wiro Zeepsteen op keramische kookplaat Verwijder los vuil en etensresten met vochtige doek -B- Wiro Universele Reinigingssteen 850 gram inclusief 2 sponzen Wiro universele reinigingssteen inhoud 850 gram (geheel biologisch) is op velerlei materialen inzetbaar! Kortom uw biologische zeepsteen, puur natuurlijk en duurzaam. ​ Pak je pot WiroZeepsteen erbij en één van de twee bijgeleverde gele sponzen -C- Wrijf met spons over de harde witte substantie in de WiroZeepsteen pot en knijp er dan in tot je licht schuim ziet ontstaan. Wrijf met spons over Wiro en knijp erin tot schuim te zien is Wrijf met spons over Wiro en knijp erin tot schuim te zien is -D- Met dit schuim ga je aan de slag en maak je de kookplaat weer lekker schoon.  Heb je ook van die gietijzeren pannendragers zoals wij en op de foto, dan pakken wij de voeten van de pannendragers mee met de schoonmaak, de pitten (meestal gietijzer) halen wij ervan af en maken deze apart met Wiro Zeepsteen schoon. Let op, die rubberen voetjes van de pannendragers, vallen er bij ons vaak uit 🙂 -E- Ga met de WiroZeepsteen op de spons over de keramische kookplaat Ga met de WiroZeepsteen op de spons over de keramische kookplaat -F- Na schoonmaken met Wiro plaat afnemen met doek en koud water Na schoonmaken met Wiro plaat afnemen met doek en koud water

RESULTAAT WiroZeepsteen:Een schone glanzende kookplaat.

-G- Je kookplaat weer schoon en glanzend en een tevreden glimlach op je gezicht.Daar doen wij het voor! witte steen,WiroZeepsteen, de keramische kookplaathulp Wiro zeepsteen, de witte steen als keramische kookplaathulp WAARMEE:Kookplaat weer schoon en glanzend met WiroZeepsteen, ook wel bekend als de Universele Reinigingssteen ! 100% natuurlijk, zoals beloofd ! Geen gif, geen zuur en geen fosfaten maar volledig biologisch en natuurlijk schoonmaken.

WAAR TE KRIJGEN:

4 reacties op “Kookplaat weer schoon en glanzend maken. Ook keramisch, rvs

  • Fulco Wolf zegt:

   WiroZeepsteen is ook geschikt voor een keramische kookplaat met gietijzeren pannensteunen.
   De gietijzeren steunen met Wiro-Zeepsteen reinigen en extra goed afspoelen met koud water.
   De keramische kookplaat is kwa materiaal bij alle platen hetzelfde en reinigen gaat dus ook
   uitstekend met WiroZeepsteen net zoals omschreven in het blogartikel.
   Hopelijk bent u hiermee geholpen, anders graag nader bericht.
   Met dank, fijn weekend en vriendelijke groet.
   Fulco Wolf.

  • Fulco Wolf zegt:

   Een kookplaat van gietijzer? Bedoel je misschien een keramische (glas)plaat met gietijzeren pannendragers? Geef anders meer informatie, dan reageren wij daarop.

Reacties zijn gesloten.

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Chat met Majoor Bussum
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?