Vakantie voorbij

Vakantie voorbij en tips

Bijna iedereen is weer terug van vakantie. Het gewone leven gaat weer beginnen. Het wordt weer wat frisser, het najaar is begonnen. Voordat je het weet zijn de feestdagen er weer. Tijd om het in huis weer gezellig te maken.

blaadjes pgeruimd en tuinmeubelen schoonmaken met wirozeepsteen

Tijd voor gezelligheid binnenshuis, kaarsjes aan, pan soep op het fornuis.
Ook tijd om weer het een en ander schoon te maken en op te ruimen.

Je zomer kleding weer wegbergen naar de zolder .  Bovendien kun je direct alles wat je toch niet meer draagt even naar de kringloopwinkel of de textielbak brengen.  De kasten even uitsoppen en vervolgens alle herfst en winterkleding er weer in. Wil je een fijn middel wat streeploos en vetvrij opdroogt en tevens je kast fris laat ruiken. ?

Gebruik dan de Wiro Uniclean een fijn middel met een lichte grapefruit geur die alle geurtjes uit de kast neutraliseert.Het beste is om de hele kledingkast leeg te halen. Vervolgens loop je alle kledingstukken na. Nog heel,schoon, niet te dun of heb je het eigenlijk nog wel gedragen? Kapotte kleding weggooien en de goede kleren weer netjes opbergen in de kledingkast.

Vindt je iets niet meer leuk en draag je het toch niet meer, breng het b.v naar de kringloopwinkel.

Het najaar is ook het moment om de tuinmeubelen op te bergen.

Maak ze schoon met de Wiro zeepsteen, zijn dan meteen beschermd tegen opnieuw intrekken van vuil en vocht. Als de zon weer gaat schijnen kun je er meteen weer van genieten.

wiro_zeepsteen_toegepast_op_koperen_pannen


Wiro zeepsteen toegepast op koperen pannen.

Nu de vakantie voorbij is en de luxe van veel uit eten gaan weer voorbij is breekt de tijd van koken weer aan,. Geef daarom ook je afzuigkap, fornuis en oven
weer eens een goede schoonmaakbeurt.
Gebruik bij voorkeur de natuurlijke Wiro producten. Zoek tevens je voorraadkast uit en gooi alles wat over datum is weg.

Mooie koperen pannen maar ook alle r.v.s. of aluminium pannen en kookgerei worden weer super schoon met de Wiro zeepsteen. Behalve het goede schoonmaken geeft dit middel ook de glans terug en krast het niet. 

Bovendien werk je natuurzuiver en duurzaam.

Zo begin je aan een fijne en opgeruimde herfst !

Bestel ook de 100% biologische WiroZeepsteen
Wiro Zeepsteen 100% biologisch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Chat met Majoor Bussum
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?