Tuinmeubelen schoonmaken met WiroZeepsteen

Vandaag is het prima weer om eens buiten aan de slag te gaan en de buitenboel o.a. met WiroZeepsteen winter klaar te maken.

alles is gesnoeid en nu de tuinmeubelen met wirozeepsteen

De bomen en struiken zijn al gesnoeid.

Nu de tuinmeubelen eens goed onderhanden nemen met WiroZeepsteen.

Ik begin met het kunststof tuinbankje dat achterin de tuin onder een boom staat. Het bankje ziet aan de achterkant groen van de alg. De zitting en rugleuning neem ik regelmatig af wanneer we erop gaan zitten, maar 2 x per jaar moet het toch echt even goed schoongemaakt worden.

blaadjes pgeruimd en tuinmeubelen schoonmaken met wirozeepsteen

Waarmee schoonmaken ?


Ik gebruik daarvoor de biologische, witte, universele, Wiro Zeepsteen.

Met dit middel kun je al het vuil goed verwijderen, zonder dat je het milieu aantast. Het maakt schoon, maar geeft ook meteen een goede bescherming.

Hoe pak ik dit aan?
Ik leg de tuinslang klaar en neem de gele spons. Die maak ik nat ( je hebt geen warm water nodig ! ) en wrijf wat van de WIRO op de spons.

Ik sop het hele bankje af en zet even wat extra kracht op de achterzijde om alle alg en zwarte regenstrepen weg te halen. Daarna spoel ik met de tuinslang het bankje af en laat het drogen.

Nadat het droog is, zet ik het weg in de schuur. Dan is het mooi schoon, zodat ik straks bij de 1e lente zonnestralen het bankje alleen maar naar buiten hoef te zetten.De (door deze witte zeepsteen achtergelaten) beschermlaag, is langdurig en nu hoef ik alleen maar met een vochtig doekje het bankje bij vuil worden af te lappen.

Verlos je ook van dergelijke schoonmaakproblemen en neem daarvoor de 100% biologische Wiro Universele Reinigingssteen 300 gram zoals afgebeeld met spons in de pot bijgesloten.

de rotanstoel soppen met wirozeepsteen
Bestel meteen Wiro 300 gram

Tuinstoel ideaal aan te pakken met WiroZeepsteen, lekker soppen en schoonmaken. Afspoelen met koud water en laten drogen.

tuinstoel schoon met wirozeepsteen

Ik heb het WiroZeepsteen virus te pakken en ga ermee door !

Bestel meteen Wiro 300 gram

Omdat het hiermee 100% biologisch en veelal vrij gemakkelijk gaat, ga ik binnenkort ook de kozijnen met de WIRO universele reiniger eens afnemen. Het glycerine geeft meteen een waterafstotend laagje. Ben erg benieuwd, jij ook?

Vraag:
Heb jij dit al toegepast op jouw tuinmeubelen? Wat zijn jouw ervaringen daarmee en heb jij ook nog een tip misschien? ? Wij zijn erg benieuwd naar jouw mening !.

Blijf ons volgen !

Enkele van onze andere blog artikelen die interessant voor je kunnen zijn:

-1- Kookplaat weer schoon en glanzend maken.
     Ook keramisch ( gas, electrisch of inductie ! )
-2- UradLeercrême en WiroZeepsteen sneller bestellen.

Meer over ons MajoorBussum weten of heb je nog vragen over onze producten of de toepassingen ervan? Wij horen het graag van je !

WiroZeepsteen, ook voor gemakkelijk onderhoud van kunststof kozijnen.

Pak meteen de kunststof kozijnen aan met Wiro Special 700 gram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin met chatten!
1
Hulp nodig?
Chat met Majoor Bussum
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?